Monday, November 28, 2011

Albire profesionala vs Albire "comerciala"

Stiati ca tratamentul de albire realizat in cabinet este foarte diferit de cel bazat pe produse din comert? Si cand spun asta nu ma refer numai la calitatea produselor folosite, ci si la efectele tratamentului.

Majoritatea persoanelor interesate se uita in primul rand la pret si de aceea opteaza pentru tratamentele oferite in comert: benzi, stilouri de albire, paste etc. Aceste tratamente desi sunt mai ieftine ofera rezultate prea putin vizibile.

Tratamenul de albire realizat intr-un cabinet stomatologic este mult mai complex, costa putin mai mult insa are efecte vizible si nu compromite sanatatea dintilor. Inaintea realizarii tratamentului de albire trebuie efectuate etape premergatoare: detartraj, periaj profesional, sigilarea santurilor si fosetelor din smalt, tratamentul cariilor. In mod special, tratamentul cariilor este esential doarece substanta de albire potenteaza efectele cariei dentare.

In concluzie, pentru un tratament corect si cu efecte clar vizibile recomand albirea profesionala. Pentru mai multe detalii va astept la cabinetul nostru.