Monday, December 19, 2011

Ceaiul Verde

Atestat inca din secolul XX BC, ceaiul verde a fost considerat timp de milenii de catre popoarele antice din Asia ca avand proprietati aproape miraculoase: vindeca ranile si diversele boli ale vremii.

In ultimul secol ceaiul verde a devenit din ce in ce mai popular in Europa si SUA. De asemenea, diverse studii au confirmat efectele benefice ale ceaiului verde: cateva cani de ceai verde pe zi favorizeaza slabirea, imbunatesc sanatatea inimii si ajuta la prevenirea cancerului.

Studii focusate pe sanatatea dintilor, precum cel publicat de Journal of Periodontology in 2009 atesta efectele benefice asupra sanatatii gingiilor.

In acest studiu au participat ~1000 de persoane care au baut un numar diferit de cani de ceai verde in fiecare zi. La finalul studiului, cercetatorii au identificat faptul ca numarul de cani de ceai verde pe zi este direct proportional cu sanatatea gingiilor.

Sanatatea gingiilor este extrem de importanta deoarece afecteaza direct sanatatea dumneavoastra. Gingiile infectate favorizeaza respiratia neplacut mirositoare si in timp, in functie de gravitatea problemei, duc la caderea dintilor.

Pentru intrebari si consultatii gratuite va asteptam la cabinetul nostru din Soseaua Mihai Bravu cu o cana de ceai verde:)!